Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
MENYEPI
Saturday, May 03, 2014 | 6:50 PM | 0 Rain[s]
Bismillahiromanirohim . لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Syukur Alhamdulilah ,
 lamaa naa cikk tak UPTADE Terasa RINDU Pulakk cikk nak berceloteh hampir 5 Bulan menyepi bukan apa tak menyempatkan diri nak UPTADE . bermacam-macam fenomena kini berlaku selepas satu satu kejadian demi kejadian yang meragut nyawa kehilangan orang tersayang sehingga kini siapa kita untuk menidakkan kejadian ini tidak berlaku .Semuanya kejadian yang berlaku atas kehendakknya Cuma yang masih di berpeluang menghirup udara di atas muka bumi bersyukur lah kepadanya kerna dia masih beri kita peluang untuk mencari keredaanNya..
WAHHH(!) Rasa Macam Tak Percaya Macam Mimpi Pun Ada Jugakk Sebab Apa Sekarang Baru jeh Habis Menjalani LATIHAN INDUSTRI ( Semester 4) . dan tinggal 1 Tahun jeh lagi nak belajar cepatnyaa masa itu berlalu kang pejam celik pejam celik DAH NAK KAWIN DAH SI BIEHA nihh. kihkihkih * berangan japp.
Banyak peristiwa berlaku sepanjang 2 tahun ini ada manis ada pahit ada sakit ada duka ada suka.Terlalu banyak peristiwa itu kadang kala ia mampu untuk kita mengingat setiap kejadian berlaku kepada kita dan setiap kali teringat mesti fikir banyak kali kenapa aku buat macam itu ? kenapa aku tak jumpa dia dulu ? kenapa masih dendam ? kenapa aku tak mintak maaf ? semuanyaa KENAPA ? KENAPA ? KENAPA ? memang sakit teringat masa lampau. Tetapi masa lampau itu lah yang membuat kita bersikap OPTIMIS , MATANG , BERFIKIRAN TERBUKA , dll .


Bersyukur lah selagi kita mampu bersyukur .
bersujud lah selagi kita mampu untuk bersujud
menyebutlah Kalimah ALLAH selagi masih mampu untuk bertutur kata dengan baik

maaf andai kata kata ini menguris hati kerna aku juga seorang insan yang biasa yang masih mencari HIDAYAHnyaa mencari KeredaanNya .





sebelum terlupa :
jom visit INSTAGRAM kami dan LIKE FACEBOOK : PELANGI KEMBAR .ini adalah satu business kecil kecilan kami pasangan kembar yang baru bidang ini . kami menghrapkan sokongan anda .terima kasih .


Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post