Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
Penukaran
Saturday, December 08, 2012 | 12:44 AM | 0 Rain[s]
Assalamualaikum,

Hari Rabu lepas subuh gerak pergi KL sebab mama nak pergi borong Durian. Happy lahh jugakk dapat jalan kejab pun jadi lah so sampai KL pukul 10 lebih gitu lah singgah kat Tesco Extra nak sarapan kononnya .sekali serve2 kedai handphone kat situ pada mulanya nak serve iPad sebab mama nak Sgt iPad serve  punya serve berhenti kat satu kiosk handphone nih ,kiosk blackberry then  tanya lah Torch berapa yee ......******* pada mulanyaa tak jadi sebab mahal Sgt sekali Cina tuh ckp okeyh lhaa you customer first kan i bg kurang. Punya lah tawar menawar kan Trend in curve dia angkat dalam 200 lebih kowtt, so jadi lahh Angkat torch 1 .. Niat di hati nak tukar torch .Alhamdulilah segalanya berjalan lancar,then ronda2 mama pun pergi tempat celcom tu mama tanya ada iPad tak?Dia cakap ada mama macam tak percaya Sebab Johor kena order dulu lama giler kowt nak kena tunggu sekali mama beli iPad kat situ..So jadi tukang ajar nih AKU nanti dah balik sana rindu lerr nak pegang iPad nanti.. Hurmmm..sekian



 BB 9800



*borong durian 

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post