Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
Dear Boyfriend
Sunday, December 09, 2012 | 4:22 PM | 0 Rain[s]
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

selamat petang guys 


hyee you, tahu tak lama kann i tak jumpa you last jumpa you you balik johor harituh tapi tak dapat hang out dengan you kan sebab i busy tolong mama i kann,, (mesti pelik kan busy buat apa lhaa ). mama i ada bakery klik . #tukar topik pulak back to story .You sedih lha tapi nak buat macam mane nak cari rezeki kan .Syukur Alhamdulilah Allah Kurniakan   kalau tak mana nak cari duit betul tak? kalau tak nak makan apa kan ?Mane nak datang duit tuh kalau tak usahakan dengan usaha sendiri bukan usaha orang lain.Mencari Rezeki yang Halal di Reda Allah .
You i mintak maaf jika selama ini ada kekurangan pada pandangan mata you .you i nak you jage diri you bebaik taw kat sana you jage makan you jage waktu tidur you jage kesihatan you i sentiasa Doakan yang terbaik untuk you. You i sayang you ,jika Izinkan Allah untuk kita FACE TO FACE Ins'Allah akan jumpa lah kita kann.Aminn Mudah-mudahan you tak berubah :) weee

#Sesungguhnya I hanya seorang insan yang lemah yang ingin seseorang untuk membimbing i ke jalan yang benar :)AMIN








Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post