Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
beginning Of The Second Semester
Wednesday, December 19, 2012 | 5:51 PM | 0 Rain[s]


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ




Pada 12.12.2012 cantikk kan tarikh itulhaa biasanyaa tarikh itu orang akan buat satu tarikh peristiwa yang akan di ingat kann tetapi berbeza pulak pada aku sebab tarikh itu adalah tarikh bagi hari pendaftaran dekat POLITEKNIK MUADZAM SHAH,PAHANG . Tarikh itu cuma Dafta kamsis dengan pengajian So  kelas mula 17 12 2012.fuhhh lama lagii nak masuk kelas So tanye my mom macam mane dia cakap ikut dia pergi BENTONG borong durian .HAHA murah sikit kalau beli borong,ehhh lari dari topik pulak back to the topic Lagipun Roommate aku 3 orang balikk takkan lah,Alhamdulilah ,Dapat roommet baru A.K.A budak classmate jugaakk.. Dapat bilik 4 orang tak pena duduk bilik 4 orang Sem lepas duduk berdua jhe Dan paling syokknyaa dapat blok dah lah blok 3 aras 4 pulakk tuhh aras atas sekalii sebab dulu dapat blok 2 aras 1 okeyh lagii kann,AWESOME lhaa.HAHA .Terimakasih :)


Buat apa sepanjang 5 hari tuhh .. 3hari 2 malam dekat bentong .then hari jumaat tuh kena pecut ke Muadzam sebab my PA said kalau tak dafta tak boleh masuk kelass errr.... nasib sampai 3 minit lagi sebelum pkul 5 ..then dah pergi jumpa PA isi borng DONE! sampai kat kereta mama said dah sudah kea ?yups dah.. and mama said again sabar jhee laahh . sebab apa tau pagi tuh kereta kena masuk bengkel enth sakit apa tah dari pukul 9.30 smpai pukul 2 tunggu baru siap then terus pecccuuuttt smpai muadzam.. lajuu tuhh mama driving.HAHA

Sabtu macam biasa lah tolong mama buad DURIAN CREPE banyakk tuhh sebab tertangguh 3 hari dekat bentong ,,Alhamdulilah murah rezeki ,mama said DURIAN CREPE ini paling mudah nak buad cuma lain orang lain cara nak buadnyaa .

And AHAD first nak naik bas bas pukul 10.30 then dapat call abang cakap dia nak hantar Alhamdulilah tak payah lah nak menapak dari pintu depan ke kamsis jauhh kowt..hehe 
thanks Along sebab hantar kakak balik MUADZAM SHAH,

17.12.2012 Adalah satu tarikh bermula nyaa Semester 2 Sesi pembelajaran 
First day kelas ,Masih mood HOLIDAY lagii lahh.. tapi na buad mcm mane semester break is OVER errr... tak sangka cepat betul masa berlalu gitu jhee.HOHO And lama-2 okeyh lhaa kann 
HAHA .Baru naik seminggu Dah minggu depan  cuti seminggu wowwww syokk tuhh..Heee



Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post