Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
07July 2012
Saturday, July 14, 2012 | 9:53 PM | 0 Rain[s]


Assalamualaikum
Selamat Malam



Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to me
Happy birthday to you

Allah Selamatkan kamu
Allah Selamatkan kamu
Allah Selamatkan bieha
Allah Selamatkan kamu

Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi bieha
Selamat Hari Jadi

#nyayi sendiri sudah dah
takpayah perli-2 arhh kalau kau kat tmpt aku baru kau tahu macam mana aku rasa kann.

heloo guyss,Maaflhaa jika lambat uptade sepatutnya dari minggu lepas nak uptade tapi tidak sempat pulaa gara-gara kerna prepare semua barang-2 untuk dibawa ke sana.Alhamdulilah,Segalanya berjalan dengan lancar dan selamat.
Terlebih dahulu nak ucapkan terimakasih bebanyak kat kak nabella dengan abg mus serta kawan baik b temankan pada hari itu Dan buatkan b lupa akan kesedihan pada hari itu juga.thank a lot guyys. U guys ROCK U guys HOT U guys SPORTING U guys SUPERHEBAT
Thank juga sebab belanja b makan.HAHA
Walaupun pada masa itu b langsung tak ada selera nak makan sebab hati ini sakit sangat terlampau sakit Hanya Allah sahaja yang tahu akan kesakitannya itu .Biarlah ianya jadi Rahsia Antara b dengan ALLAH .
Pada awak yang buad hati ini perit pada hari lahir saya itu,kalau boleh b nak buang jauh-2 moment yang perit b taknak ingat sebab ianya sakitt .Terimakasih

kepada akak bella dengan abg mus serta kawan baik b :
terimakasih daun keladi
Lain kali kita hang lagi
loveu guyss:)




Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post