Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
requests
Monday, March 05, 2012 | 1:53 PM | 0 Rain[s]
Assalamualaikum
Selamat Tengahari :0

Sorry kepada yang hantar requests kat aku aku tak approve kan lagi .Ini tak termasuk yang aku Hide lagi .Bukan tak nak comfirm kan korang jadi friend aku cuma aku tak nak korang just add aku cuma nak tambahkan friend list korang tapi kalau dah approve sombong habis (!) bukan aku nak menunjuk-nunjuk lah. Cuma aku tak nak terkena lagi nak cari kesempatan balas dendam kat ****** aku.Sorry to Say lah.Memang aku suka berkawan tapi kalau kau setakat nak cari pasal dengan Aku ,kawan-2aku , family aku baik tak payah buang masa .Apa tuh (!) kau cari Publisiti Murah Apa?Nak Hot.?Sedangkan satu kolej Perangai tak senonoh kau itu.Lagi buat Fitnah kan .Tuptup Dapat tahu cerita sebenar kan Dah MALU tulah yang kali kau pikir dulu apa yang kau buat tuh mereka-2 cerita yang tak betul.tak pasal-2 kena cepuk dengan ***** sakit tak badan itu-.-

Pengajaran : jangan buat fitnah berdosa besar .Harap muka cantik kalau perangai tak cantik mana pon tak boleh juga.










Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post