Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
LRT
Monday, January 16, 2012 | 10:24 PM | 0 Rain[s]

#assalamualaikum


berdiri depan sekali.HAHA
budak selamba ambik gambar
menunggu LRT datang

kenapa dengan semua gambar itu,,hari ini kerja nya berjalan dengan kawan mama .
mula-mulat sampai jea kat FESTIVAL ...,mencari kedai makan sebab perut dah bernyanyi.HAHA
my mom: aii,,semua kedai cina mana kedai melayu
me: jalan lah sampai hujung
akhirnya jumpa juga kedai makan melayu
my mom:nak makan ap?chicken rice?kenny roger?
me:kenny roger lahh.
masuk jea cari meja makan then order makan..
*****

lepas makan kawan my mom ajak pergi klinik dia(dia seorang doktor)
tupp..tupp..
kawan my mom lagi sorang dia call dan dia tanye tak beli GARRETT(popcorn) kea?baru my mom ingat ..
sekali doktor ini pown ajak naik LRT sekejab jeaa lagi senang.okeyhh..
****
sampai jea kat KLCC pergi lah kedai POPCORN tuhh
lepas dah beli teruja tengok kedai sebelah candy,masuk lah tengok sayangg nya (no camera) perhh..sabar jeaa lahh...
ada pula dia jual aiskrim,,my mom tanya nak tak?nak(laju jea jawab)
pencuci mulut konon .HAHA
tiraminsu..yummyumm

dah puas jalan kat KLCC
balik lah semula ke TAMAN MELAWATI naik LRT..

#macam nak tercabut kaki jalan dengan aunty (doktor) nihh..yang paling penting best sangat hari ini.

~END~

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post