Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
08062011
Saturday, December 10, 2011 | 3:04 PM | 0 Rain[s]
tepat pada pukul 10.30 pagi tetapi sebelum keluar dari dewan peperiksaan budak budak nih da bising maklumlah dah habis kertas SPM maka naik lah bendera ENJOY buat kami semua setelah 17 tahun belajar dan mengadap buku ..hee.lepas keluar jeaa budak budak nih jerit jerit "MERDEKA" ,masa nak pulangkan buku teks jeaa adalah beberapa orang budak lelaki ini bakar mercun gila lahh sakit telinga kita orang..yang paling penting hari tuhh best giler..tak lupa pada hari tuhh ada function untuk 3 orang sekali gus iaitu birthday girl pada hari tuh afiza isa,yang lagi 2 orang bulan december gak anum dengan izati a.k.a mahput..hehe..
selama 2 tahun duduk kat asrama tuh macam macam dan banyak pengalaman yang aku dapat kat saya gembira,sedih,suka dan duka kita orang lalui sama sama.kenangan tuhh semua tak dapat aku lupakan malah kalau aku teringat pasti sadis gila saat saat kita gelak,memekak dan macam macam lagi ..



Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post