Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
MUAR
Friday, April 29, 2011 | 10:20 PM | 0 Rain[s]















KAT di muarr mang ada kenangan,waalaupan kemenangan takk berpihak pada kita orangg.
tapi kita orang happy sanad dapat berkenalan dengan budak darii sekolah lainn..terutama sekolah vokay kota,perd,ert..diorang mang sporting..

dekat sana gakk dapat jumpee member lamee seronokk SHAHIRAH andd FALIQ(dak 1 kelas dulu kala)..nice too meet youu,walaupun sekejab jerr kita jumpee dapat lepaskan rindu kat kw,,HAHA..ayat takk lehh blaa seyhh..

malam tuee nak tuee,,perhh ingtkann dapat laa tilam empok ,bantal empokk..rupa2nyerr ..dapat tilam keras andd bantall kerass,,aduiii sabar jerr laa..dahlahh tilam andd bantal keras ,nyamukk pulakk urhh..aduii habiss tangan aq bintat..ecok bagun jerr pagii ,,apa jadiii???
badan badan aq segal + sakitt andd tangan aq bnyk bintat..HAHA..xpernah seyhh kena sampi macam tuee sekalii..

dalam kol 6 lebih tersedar gi solat pas tuee ingtkan nak sambung balikk tidorr .Rupa rupanyerr dah xley tito balikk..ajak laa dak form 4 niee gi sarapan kat DM(dewan makan) ..pas tuee siap2 mau tengok +sokong NETBALL lawan SUKU AKHIR..

*******

kita orang(softball team) balik dorm jabb rehat + tidorr ..tena kita orang di buai mimpii kena kejut pulakk..dak NETBALL suruh sokoongg katanyaa sekolah MUAR susah nak kalahkan,,mang betol pownn sengitt,,alhamdulilahh .sekolah vokey kluang dapat tewaskan dengan semangat diowg +sokongan.than habis lawan dengan muar kita orang balikk dormm semula rehat2..pastuee dak2 niee lapor pulakk..
kebetulan ada membe kat muarr,,call diee(publikk fonee okeyy) tnyee leyy tolongg takk,,than die ckp leyy tolonggg,,fuhh!!HAHA

bincang2 nan dak2 niee ,,semua setuju..makan ap KFC snack plate,,kenyangg..haha..to my dear friendd yangg tolongg belikan KFC..tengss sangat2..muhammad afrudy bin jalaluddin,,





Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post