Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
orentasi
Saturday, January 15, 2011 | 6:05 PM | 0 Rain[s]
Orentasi untuk pelajar baru iaitu tingkatan 4 yerkk..
tahun ini cepat sedikit untuk pelajar tingkatan 4 dafta yerkk..MPP dan PRS yang agak buzy pada mase itu jugaa takk lupe pada pengawas yang tunjuk di mana pelajar pelajar ini dafta..
first in take bagi aq lagi senang nak handle ,cakap sekali diowng akan ingt ..paling aq suke mlm sabtu kita orang buat burung hantu mesti korang tak tahu kann ,mlm nie kita orang wat pukul 11 lebih mata diorang semua kena tutup dan akan duduk bersepah sepah..memang bestt lagi lagi usik diowg ini ada yang menangis..haha..
jahat jugakk kita owg ini..
orantasi yang kedua pulakk..paling aq xsuke budak budak nyerr semua blurr jerr
takk bolehh bla betull..
lambat giler wat segalanyerr arhh..wat bingitt jerr.dah arhh blur mantul pulakk urhh
elek jerr kena penyepakk dengan kita orang ini..
dan lagi satu aq sukee..kalau seorang wat salah semua dak dak nie kenaa..padan muka korang ..yang kali jgan brani wat salah arhh..kalau korang watt memang terukk arhh kenaa
serius aq cakap lagi senang nan handle dak first dari second..

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post