Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
kuala lumpur
Wednesday, December 29, 2010 | 7:02 PM | 0 Rain[s]
selepas turun sahaja dari Cameron Highland,,fuhh legaa sikit kepala nie maklumlah jalan turun dari Cameron tuee .pahampaham jerr laaahh..haha
sampai sahaja kat kuala lumpur jerr CEK IN hotel DUTA VISTA.lepas rehatrehat tuee ,kawan mama ajak gii MIDVALLEY pergi laa makan kat dalam JUSCO ,ASAM LAKSA.
masa tunggu kawan mama oder makanan kita owg borakborak(anak kawan mama 2 orang pompuan 1 boy) sekali ada laa sorang mamat guard yang jage kat JUSCO tue..
perhh,,time die lalu kat depan meja kita orang tuee sempat lagi nak pandang kita orang nie ish3..ada jugak manusai macam nie ea.. yang aq tak boleh lupa cara pandang kita owg sampai lentuk pas tue boleh senyum sampai ke telingaa,HAHA
kita orang apa lagi gelakk arhh,,than lepas die pergi tempat dari tempat kita orang tuee ingatkan tak tengok lagi rupa rupanyerr die sembunyi di sebalik rak yang ada bantal,haha
mula mula memang takk perasaan than tengok seorang membe die kowt *maybe dia perasan yang kita orang tengok die ,HAHA
lepas tuee baru laa perasaan mamat tue perhatikan kita orang.than pas habis jerr makan makan urhh..gi laa jalan jalan kat situ.mamat tue siap mengintai seyhh tengok kita orang pergi dari situ..haha

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post