Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
pagi tengahari dan malam 14102010
Tuesday, November 16, 2010 | 10:43 PM | 0 Rain[s]
ini kisah tentang budak budak tingkatan 4 lepas habis peperiksaan akhir tahun,,,
dari hari isnin sampai hari isnin minggu depannyer .relax ad yang gi sekolah berlengang .hah! sebab ap da tak belajar laaa..pergi sekolah borak borak,maen kad UNO ,merayau2 kat kaki 5 ,lepak kelas dak form 4 yang laen..mcm mcm lagi laa...hehe. maklumlah ! da habis peperiksaan kan..
cerita kisah balik pulaaa,budak aspura(lelaki )kata balik hari JUMAAT konon nyerr la..budak budak nie gembira laaa..tapi ada yang cakap balik hari isnin .tup tup ! jawapan dari warden balik hari isnin pukul 1.00 t/hr.
hari jumaat,sabtu dan ahad malam form 4 tiada prep apa lagi best laa..tambah lagi tak payah pakai baju kurung daa..seronok arhhh sebab warden kata ada cat dorm konon arhh..tapi aspura jerr aspuri tak ad pun cat dorm..3 malam itu semua semangat kemas dorm..OPSS! lupa pulak warden cakap dorm kena bersih sebelum cuti panjang so budak budak ini semangat giler laa kemas dorm giler giler..
ahad pagi pula,semua form 4 kecuali form 5 kena bersihkan kaawasan asrama,,empat empat dorm ini 2C1,2C2,2C3 dan 2C4 di beri tugasan untuk bersihkan kwasan yang perlu dibersihkan..
kisah dorm 2C3 ini,,di tugaskan basuh tandas ARAS form 4(aras kita orang),bilik iron,dan ampaian..semua budak budak form 4 da settle kan tugasan yang diberi dorm 2C3,,boleh pulak main air (budak dorm itu sahaja) habis basah lencun .budak yang lain tukang tengok dan gelakkan.antara budak dorm itu aq.elok elok aku tak kena .datang dekat jerr dengan dia orang tak sempat nak lari(lantai licin)kena tahan dengan dia orang habis dengan aq sekali kena ..Aduii..terus basah lencung aq..lepas sahaja selesai misi dia orang main simbah simbah air..semua berebut bilik air untuk bersihkan diri masing masing..lepas bersihkan diri masuk dorm semua kelaparan dan kepenatan main air..HAHA
malam ahad pula.
babak 1 :aq,amoy,mimie,rancang nak kenakan si ida(shahida limat) dan puteri(ungku eiyla) mandikan air softlan .Di toilet ,(bilik air yang hujung sekali) konon konon nyer aq mintak amoy tolong panggil kan si ida nan puteri tapi Ida datang dengan puteri (jauh sikit mcm dah tahu jerr na kenakan die..)aq cakap ida na tuala die pun bagi..than aq ambek gayung(siap di bancur dengan softlan tadi)yang berisi air+ softlan itu simbah air kat die than bole die cakap"APA NIE APA NIE"aq dengan amoy tergelak si puteri itu dah lari keluar dari tandas takut kena simbah gak than dalam perjalanan die balik ke dorm(dlm keadaan basah lencun) Amoy mintak colgate silit apa lagi die gi sapu atas kepala Ida.. sesampai sahaja depan dorm Linda ambek sabun Sokabutsu die tuang atas kepala Ida...habis kita orang keja kan..
babak 2:ecah,milah,sue,dayah,balqis..kisah diorang ini tak ada keja ambek bedak gi kenakan budak budak yang akan jadi mangsa si orang slahh seorng dari nyer ialah aq..ada jugak budak form 5 kena dengan diorang nie..sampai laa..pukul 12 lebih..kepenatan .
babak3: malam itu jugak sibuk laa budak budak ini packiing barang masing masing untuk balik ecok harinyerr..aq tengok macam orang baru nak pindah rumah jerr..hahaha banyak giler barang dia orang .
babak 4: esoknyerr budak budak ini pergi sekolah dengan keadaan tidak bawa beg (berlengang) maklumlaah balik pukul 1.00 koononnyerr sekali jerr balik pukull 12.00 tengahari mamcm tak percaya budak budak ini .(semua tertanya tanya betul ke? balik pukul 12.00..haha).tapii kena keluar asrama pukul 1.00 tengahari.
babak 5:CUTI SEKOLAH>>>SERONOK GILERRRR...

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post