Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
bieha minhat
akhirnyer
Saturday, September 04, 2010 | 10:57 PM | 0 Rain[s]
yess,,
akhirnyer dapat jugak balik umah setelah 3 week tak dapat balik umah sebab ganti sekolah sempena raya aidilfitri.macam2 masalah bila tak balik 3 week dan rasa masa berlalu cepat sekali.
1st ari tu ramai gak laa kena alahan(keracunan makanan)diowg cakap Tapi tak tahu betul ke tak.alhamdulilah aq tak kena.
2 catat rekod tak pernah2 aq bagun sahur awal giler 3.30 pg urh..
budak-budak nie caakap aq nie tukang kejut diowg sahur.fuhh !!! sabo jerr..okey gak urh..
bangun-bangun jerr terus gi mandi ..ouh..air macam tak sejuk lagi kan..away na gi sahur (tiap-tiap)hari aq call my mom kejut die sahur..mang catat rekod gak tu..xpernah-pernah aq call emak aq hari-hari lak urh..
3.kejadian pasal kutip duit bas pown jd isu(aq kat toilet basuh baju,balik dorm ,sidai baju)terkejut tengok ada seorang dak kena tarik gi dorm form 5(aq da pelik)tiba-tiba jerr ,bila tanya diowg asal ,balik budak tu campak duit jerr than dak tu cakap AQ XHAMAK ARHH>>macam x percaya lak..
4.malam last ad wat function.habis jerr salam-salam (mintak maaf) ajak si farhana(hana k.D) gi toilet than time die bukak jerr pintu bilik mandi kena simbah nan tepung+air paip terus menjerit die(nasib baik tak dengar sangat,ad bukak lagu raya)than di masuk balik tengah mandi tu,aq punya nakal mintak kaq mira(akq yang x sampai aty na wat a.k.a akq angkt die)suruh aq wat curahkan tepung kat die,,lagi la menjerit,,p malam 2 mang seronok giler-giler,,sampai echa na wat miela,miela jatuh ,dush....HAHA(bunyi kuat jugak laa)
da abis semua 2 masuk dorm dak2 nie da tito,,konon nyer aq x mau tito,sekali terlentok jugak sebab terlalu penat .HAHA

Bonjour
it's my story


Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 21 Years Old.
WeChat ID : biehaminhat
OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post