Status ; I LOVE YOU TILL JANNAH
biehaminhat
06072010.
Saturday, July 10, 2010 | 5:34 PM | 0 Rain[s]
cerita sedih....

aku rasa hari ini sedih sgt sebab sebelum nie sambut befday nan bella(twin).Now tidak lagi,bilermenung a dia xde nan aq.Bila aq termenung mengingatkan ecoknyer aq sedih sgt sampai xde mood nan makan ,bila time riadah ptg urh dak2 ckp muka aq ketat.aq pown xthw nape mka aq.tapi bila gi surau ternampak seowg yang bole ubat mood aq kembali oke.
masa prep,(hujan sungguh lebat)membe2 aq(echa,fieqa and miela) bg thw something pasal kq tasya yg kq tasya ad adq brw konon die(aq xbrape dgr sgt,hujan lbt) than terus bla pas cakap coz na cri buku for wat homework .aq dtg la kat UNGKU urh..aq dtg jerr mcm aq ckp nan meja urh .than si NANA nie ckp kat SHIDA 'kq tasya na jumpe SHIDA'(aq wat bodo mcm xdgr diowg cakap pasl urh)perit giler seyh..
malm 2 aq xmkn terus naek dorm tukar bju ,gi toilet than bce yassin tat ats katil sowg2 than tito.(smbil ngis nape diowg wat aq mcm nie..10.20 mlm)sebelum siren bunyi kol 11.15

Bonjour
it's my story



Hi . I'm Puteri Nabihah Bt Mohd Minhat
 23 Years Old.

OWNER OF Double B And Surprise +Follow me. Cick here to exit. THANK YOU.
Link
Follow @biehaminhat
Instagram
Old Post | New Post